Het ontruimen van een bedrijfsruimte of woning kan om verschillende redenen plaatsvinden. Dit kan in opdracht van particulieren zijn, maar ook curatoren, deurwaarders, bewindvoerders en woningbouwverenigingen.

H3 staat voor u klaar en zorgt ervoor dat de bedrijfsruimte of uw woning, bezemschoon weer wordt achtergelaten.

Ons team heeft al vele woning ontruimingen achter de rug en zij weten dan ook precies hoe dit aangepakt dien te worden. Elke situatie is echter anders en ons team kan hier snel op inspelen. Wij zorgen ervoor dat de opdracht op een snelle, maar zeer correcte wijze wordt afgehandeld.

Discretie en professionaliteit is een gegeven voor H3.

Wanneer vindt een woningontruiming plaats?

Een woning ontruimen kan door verschillende partijen en om verschillende redenen worden aangevraagd. Afhankelijk van de situatie waaronder de opdracht tot woning ontruimen wordt gegeven, kan dit een delicate situatie zijn.

Woning ontruimen kan voor verschillende redenen worden aangevraagd. Denk hierbij een redenen als het overlijden van een persoon, een uithuiszetting of een faillissement. Ook kan een echtscheiding en zelfs het ontdekken van een hennepkwekerij een reden zijn om opdracht te geven tot woningontruiming.

Natuurlijk kan het ook om een gewone verhuizing of emigratie gaan.

Om wat voor reden u dan ook over wil gaan tot het laten ontruimen van een woning of een kamer: bij H3 bent u in goede handen! Wij zorgen ervoor dat de woning conform uw eisen weer achtergelaten zal worden. Hier heeft u verder zelf geen enkel omkijken meer naar.

Wat houdt een woningontruiming in?

Geeft u ons opdracht tot woningontruiming? Dan houdt dit in de eerste instantie in dat wij overgaan tot het volledig leeghalen van de woning. Hierbij worden alle raamdecoraties en vloerbedekkingen verwijderd, inclusief hangsystemen en lijmresten.

Is er sprake van een woning die sterk vervuild is? Dan zullen wij na het ontruimen, overgaan tot een algehele ontsmetting van de woning.

Zijn er kleine herstelwerkzaamheden aan de woning? Denk aan gaatjes opvullen in de muur of het vervangen van stopcontacten. Ons team neemt dit graag van u over.
Ook kunt u het opnemen van meterstanden aan ons overlaten.

De woning wordt conform de eisen van de opdrachtgever opgeleverd.

Woning ontruiming op maat

Of u nu een kamer of een gehele woning ontruimd wil hebben, ons professionele ontruimingsteam staat graag voor u klaar.

Elke ontruiming is weer anders en ons team kan op elke situatie inspelen. Wij maken een inschatting van de situatie waarnaar wij voor onszelf een plan opstellen voor de woningontruiming.
Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij een reële schatting maken van de kosten en de tijd die de ontruiming met zich mee zal brengen.

Wij zorgen er op deze manier voor dat u achteraf niet voor verrassingen en of onvoorziene kosten komt te staan.

Verder staat het H3 woning ontruimingsteam garant voor een discreet en professioneel verloop van de ontruiming. Wij garanderen bovendien een correcte en snelle afhandeling, zonder dat u hier zelf nog omkijken naar heeft.

Wilt u een woning laten ontruimen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!