24/7 bereikbaar voor calamiteitsdiensten

Binnen de schoonmaakwereld is calamiteitenschoonmaak een breed begrip. Calamiteiten zijn altijd onplezierig en komen altijd onverwacht, maar H3 staat voor u klaar. Omdat calamiteiten altijd op een onverwacht moment komen, staat de calamiteitendienst van H3, 24/7 voor u klaar. Heeft u midden in de nacht hulp nodig omdat er bijvoorbeeld een boom op huis is gevallen? Ons calamiteitenteam kan snel schakelen en streven er dan ook naar om (in de randstad) binnen 50 minuten op locatie te zijn. Door snel te reageren kunnen wij niet alleen de schade voor u oplossen en/of herstellen. We kunnen door snel handelen, de schade ook vaak beperken.

Schoonmaak bij calamiteiten

Bij H3 cleaning kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht als dit nodig is! Wij bieden een speciale zogeheten calamiteitendienst aan. Dit betekent dat u ons altijd kunt bereiken als u bijvoorbeeld wateroverlast heeft. Door snel te handelen en snel op locatie te zijn proberen wij de schade te beperken. Breekt er een brand uit en heeft dit een verwoesting in uw woning achtergelaten? Geen enkel probleem, ons calamiteitenteam staat voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Onze professionele medewerkers zijn op elke situatie voorbereid en kunnen altijd snel handelen. Hieronder bespreken we kort de meest voorkomende calamiteitensituaties.

Brandschade

De meest voorkomende situatie waar ons calamiteitenteam mee te maken krijgt is brandschade. Schade afkomstig van een brand is altijd emotioneel. De kans is groot dat u (en uw gezin) waardevolle spullen zijn verloren. Het is daarom belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het opruimen van brandschade.

Het H3 calamiteitenteam staat garant voor compassie, zorgt voor een grondige, maar zorgvuldige schoonmaak.

Stormschade

Gelukkig komt een echte storm in Nederland niet zo vaak voor en deze schade wordt dan ook niet erg vaak gemeld.

Per jaar wordt er in Nederland maar enkele keren code oranje, of zelfs rood afgegeven. Hoe ‘zeldzaam’ ook, deze stormen kunnen wel voor calamiteiten zorgen. Heeft u, als gevolg van een storm, schade aan uw woning, garage of bedrijfspand?
H3 Cleaning staat (snel) voor u klaar!

Waterschade

Hevige regenbuien kunnen ook voor ernstige schade zorgen. Ook dit komt gelukkig niet erg vaak voor in Nederland. Toch neemt het aantal millimeter neerslag de laatste decennia wel toe. Als gevolg hiervan kan bijvoorbeeld uw kelder zelfs uw woning onderwater komen te staan.

Het calamiteitenteam van H3 staat voor u klaar met specialistische apparatuur en laten de ruimte achter als nieuw.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!