Tuinonderhoud uitbesteden

Een goed onderhouden tuin, is meer dan water geven, het verwijderen van onkruid en bijvoorbeeld regelmatig snoeien. Denk bijvoorbeeld ook aan de voeding van uw bodem. Wanneer moet u bemesten en passen de planten die u heeft uitgekozen wel bij elkaar? Wij zorgen voor een goed onderhouden tuin, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Het gehele jaar door, kunt u onbezorgd genieten van uw goed onderhouden tuin. Zoekt u eenmalig onderhoud voor uw tuin, of liever het totale plaatje met regelmatig aandacht en onderhoud voor uw tuin? Bij ons kunt u terecht voor alle tuinonderhoud!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wat is tuinonderhoud?

De meeste mensen springen zo rond de lente, de tuin in, om dan al het (vaak achterstallige) onderhoud in 1 x aan te pakken. Alles wordt netjes gesnoeid, er worden nieuwe bloemetjes geplant en vergeet vooral het onkruid niet! Overal hoor je mesjes langs de stenen gaan, om alles er weer netjes op te krijgen voor de zomerperiode. Wij kunnen het tuinonderhoud voor u uit handen nemen. Niet alleen eenmalige onderhoud, maar ook periodiek onderhoud van uw tuin, zodat u in de zomer eigenlijk altijd al zo goed als klaar bent. Bij het onderhoud van uw tuin, kunt u denken aan het maaien van uw gazon, het planten van bloemetjes en onkruidbestrijding.

Waarom tuinonderhoud via H3 Cleaning?

Uw tuin. In de zomer vaak een drukbezochte plek. In de winter iets minder, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de tuin er eigenlijk altijd netjes bij hoort te staan. In de zomer is dit ook zeker belangrijk, maar dan spelen er nog meer dingen. Denk bijvoorbeeld aan de kinderen of kleinkinderen die graag in de tuin willen spelen. Een slecht onderhouden tuin kan onveilig zijn.

Ons ervaren tuinteam heeft jarenlange ervaring met alles wat met de tuin te maken heeft. Zij kunnen dus niet alleen uw tuin weer mooi voor de dag laten komen, maar ook voorzien van advies over bijvoorbeeld welke planten het beste bij elkaar, bij of, of bij uw tuin passen.

H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!