Tuinonderhoud uitbesteden

Een goed onderhouden tuin, is meer dan water geven, het verwijderen van onkruid en bijvoorbeeld regelmatig snoeien. Denk bijvoorbeeld ook aan de voeding van uw bodem. Wanneer moet u bemesten en passen de planten die u heeft uitgekozen wel bij elkaar? Wij zorgen voor een goed onderhouden tuin, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Het gehele jaar door, kunt u onbezorgd genieten van uw goed onderhouden tuin. Zoekt u eenmalig onderhoud voor uw tuin, of liever het totale plaatje met regelmatig aandacht en onderhoud voor uw tuin? Bij ons kunt u terecht voor alle tuinonderhoud!

Bij H3-Cleaning begrijpen we dat elke tuin uniek is en speciale zorg nodig heeft. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die afgestemd is op uw specifieke wensen en eisen. Onze tuiniers hebben uitgebreide kennis van verschillende plantensoorten en weten precies hoe ze uw tuin kunnen laten floreren. Naast het reguliere tuinonderhoud bieden wij ook andere diensten aan, zoals het reinigen van terrassen, het verwijderen van groene aanslag en het aanleggen van beregeningssystemen. Met onze uitgebreide service kunt u ontspannen en genieten van uw prachtige tuin, terwijl wij het werk voor u doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wat is tuinonderhoud?

De meeste mensen springen zo rond de lente, de tuin in, om dan al het (vaak achterstallige) onderhoud in 1 x aan te pakken. Alles wordt netjes gesnoeid, er worden nieuwe bloemetjes geplant en vergeet vooral het onkruid niet! Overal hoor je mesjes langs de stenen gaan, om alles er weer netjes op te krijgen voor de zomerperiode. Wij kunnen het tuinonderhoud voor u uit handen nemen. Niet alleen eenmalige onderhoud, maar ook periodiek onderhoud van uw tuin, zodat u in de zomer eigenlijk altijd al zo goed als klaar bent. Bij het onderhoud van uw tuin, kunt u denken aan het maaien van uw gazon, het planten van bloemetjes en onkruidbestrijding.

Waarom tuinonderhoud via H3 Cleaning?

Uw tuin. In de zomer vaak een drukbezochte plek. In de winter iets minder, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de tuin er eigenlijk altijd netjes bij hoort te staan. In de zomer is dit ook zeker belangrijk, maar dan spelen er nog meer dingen. Denk bijvoorbeeld aan de kinderen of kleinkinderen die graag in de tuin willen spelen. Een slecht onderhouden tuin kan onveilig zijn.

Ons ervaren tuinteam heeft jarenlange ervaring met alles wat met de tuin te maken heeft. Zij kunnen dus niet alleen uw tuin weer mooi voor de dag laten komen, maar ook voorzien van advies over bijvoorbeeld welke planten het beste bij elkaar, bij of, of bij uw tuin passen.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!