Woning schoonmaken na verbouwing?

U heeft een nieuw huis laten bouwen, of misschien wel uw huidige woning, laten renoveren of geheel verbouwen. Erg mooi! Helaas zit er ook een nadeel vast aan deze meestal blije gebeurtenis. Dat is namelijk de stof en al de rommel dat hiervan achterblijft. Vooral het stof kan erg hardnekkig zijn en kan zich letterlijk in alle kiertjes en naadjes bevinden. Nu het grote werk is afgerond, de muren gewit zijn en de vloer gelegd is, staat u dus nog een behoorlijke klus te wachten, voordat u echt kunt genieten van de nieuwe woning. Wij staan u hier graag in bij, zodat u hier geen omkijken meer naar hebt. Ons team van professionele schoonmakers weet precies wat er komt kijken bij een schoonmaak na verbouwing.

Wat is schoonmaak na verbouwing?

Als u een nieuw huis heeft laten bouwen, of uw huidige woning heeft verbouwd of gerenoveerd, dan blijft hier een enorme rommel van over. Dit komt omdat er tijdens het proces veel vuil loskomt. Deze kleine deeltjes kunnen zich in de kleinste hoekjes en gaatjes hechten. Bij een schoonmaak na verbouwing, is stof dan ook het grootste probleem. Ons ervaren team van schoonmaakmedewerkers, weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Ook weten ze precies waar dit vuil zich veelal op zal hopen, waar het nagenoeg onvindbaar is voor iemand anders. Tijdens een schoonmaak na verbouwing, wordt uw gehele huis schoon- en stofvrij. Hierbij kunt u denken aan de muren schoon- en stofvrij maken, maar ook zeker aan onder andere uw keuken, badkamer, vloeren, trappen en zelfs uw ramen. Uw gehele huis wordt schoon, en nog belangrijker; stofvrij gemaakt! U heeft hier zelf geen enkel omkijken naar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Waarom schoonmaak na verbouwing bij H3 Cleaning?

Na de verbouwing van je huis wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten. Genieten van je mooie nieuwe, maar ook schone en stofvrije huis als dit kan. Als je na een verbouwing, niet kiest voor een professionele reiniging, dan zul je al snel merken dat stof zich heeft opgehoopt op plekken waar je doorgaans misschien niet regelmatig schoonmaakt. Het ervaren schoonmaakteam van H3 Cleaning, staat hierin graag voor je klaar. Wij beschikken over de juiste en de beste materialen en schoonmaakmiddelen zodat we uw woning, als nieuw, op kunnen leveren na een verbouwing.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!