H3-Cleaning is een dynamisch en All-Round schoonmaakbedrijf dat zich bezig houd met diverse vakkundige en specialistische reinigingen op het gebied van schoonmaakdiensten. Daarnaast leveren wij een breed scala aan facilitaire diensten binnen de schoonmaakbranche.

Schoonmaken zit in het bloed. Met een ruime familie die al jarenlang actief is in de schoonmaakbranche zijn de kneepjes van het vak al vroeg aangeleerd van oud naar jong. Dat valt ook terug te zien in de ‘drive’ binnen het bedrijf. Iedereen gaat er binnen H3-Cleaning vol voor om de ambities van het bedrijf te realiseren!
Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een schone werkomgeving het beste in ieder naar boven kan halen, omdat het zorgt voor gezondheid, veiligheid en plezier. Wat zal resulteren in betere prestaties. Eenvoudige of complexe opdrachten, een kantoor of fabriek, Op H3-Cleaning kunt u bouwen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontzorgen. Onze gekwalificeerde medewerkers met tevens jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche maken zich de omgeving snel eigen. Zij zijn erin getraind hun werk uit te voeren binnen de normen en waarden van kwaliteit en veiligheid en zijn hier ook in gecertificeerd. Verder beschikken zij over een zeer pro actieve houding en zijn zeer gedreven hun werk hoogwaardig en professioneel uit te voeren om u te laten genieten van het verschil.

H3-Cleaning en de Maatschappij

H3-Cleaning is zich van bewust een prominente rol te vervullen binnen de huidige maatschappij. Ondank het feit dat wij zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige (werk)omgeving, streven wij ook naar een duurzame wereld. Hierbij hebben wij de kernbegrippen People, Planet en Profit hoog bij ons in het vaandel. Ons doel is hiermee om in onze bedrijfsvoering rekening te houden met het menselijk aspect zowel binnen als buiten het bedrijf (People). Daarbij wordt ook rekening gehouden met de effecten die onze diensten en bedrijfsvoering op het milieu hebben (Planet) om tot slot te kunnen uitkomen op duurzaam ondernemerschap (Profit).