Bouwopruimer

Als bouwopruimer ben je een bouwvakker, maar ligt ook de verantwoordelijkheid van het schoon en veilig houden van een bouwlocatie, bij jou als bouwopruimer. Je vindt niet op elke bouwplaats een bouwopruimer. Deze lopen over het algemeen alleen bij de grotere klussen en projecten rond. Op deze bouwplaatsen zijn over het algemeen meerdere verschillende bouwvakkers aan het werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Voor kleinere projecten en bouwplaatsen zijn de bouwvakkers zelfs vaak verantwoordelijk voor het schoonhouden en natuurlijk veilig houden van de bouwplaats. Dit wordt dan door de verschillende bouwvakkers zelf gedaan. Het overzicht is op deze bouwplaatsen vaak goed te behouden.

Voor een grotere klus is een bouwopruimer erg handig, zo niet onmisbaar. Bent u op zoek naar een bouwopruimer om ervoor te zorgen dat uw bouwplaats schoon en veilig blijft? H3 staat voor u klaar!

Wij hebben een team van ervaren bouwopruimers die per direct beschikbaar kunnen zijn voor uw project. Onze bouwopruimers zijn voorzien van PBM en VCA-papieren.

Wat doet een bouwopruimer?

De bouwopruimer zorgt ervoor dat alles veilig verloopt op de bouwplaats en dat er schoon gewerkt wordt. Omdat kleinere bouwplaatsen vaak beter te overzien zijn, worden bouwopruimers eigenlijk alleen ingezet bij grote klussen en projecten.

Een bouwopruimer heeft een grote verantwoordelijkheid en belangrijke werkzaamheden. Zo zorgt de bouwopruimer er bijvoorbeeld voor dat er geen ongevallen gebeuren op de bouwplaats omdat er rommel rondslingert bijvoorbeeld.

De bouwopruimer wordt hiernaast gezien als veiligheidsmedewerker. De bouwopruimer kijkt erop toe dat overal veilig gewerkt wordt en houdt hier toezicht over, op de gehele bouwlocatie. Zo kijkt een bouwopruimer er bijvoorbeeld ook op toe dat er geen gereedschappen en werkmaterialen gestolen worden. De bouwopruimer voorkomt dus onveilige situaties op de werkvloer.

Aan het einde van de werkdag zorgt de bouwopruimer ervoor dat de bouwlocatie weer netjes achtergelaten wordt. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werkplek en overzicht, een schone werklocatie oogt professioneel en geeft een goede indruk.

Waarom kiezen voor een bouwopruimer via H3 Cleaning?

Een bouwopruimer is niet bij elk project noodzakelijk. Zo kan het goed zijn dat u zelf geen bouwopruimer in dienst heeft of er geen kunt vinden die u kan ondersteunen bij het project.

In dat geval kunt u kiezen voor een ervaren bouwopruimer via H3 Cleaning. Wij hebben een team professionele, ervaren bouwopruimers die per direct beschikbaar kunnen zijn.
Wij zorgen voor een passende tijdelijke kracht voor uw klus, om deze zo goed en zo snel mogelijk te kunnen klaren.

Onze bouwopruimers zorgen ervoor dat uw klus zonder zorgen afgerond kan worden. De bouwopruimer zal aanwezig zijn en werken als bouwvakker op de bouwlocatie. Hiernaast zal de bouwopruimer ervoor zorgen dat er te allen tijde veilig wordt gewerkt.

Ongelukken op de bouwplaats komen voornamelijk door rondslingerend rommel. Gedurende- en aan het einde van de dag zorgt de bouwopruimer er daarom voor dat de bouwplaats schoon netjes en overzichtelijk blijft. Zo kunnen de werkzaamheden binnen de bouwplaats altijd veilig worden uitgevoerd.

Hier hoeft u niet zelf om te denken! Geef dit gemakkelijk uit handen aan een van H3’s ervaren bouwopruimers.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!