VvE Schoonmaak

VvE's weten als geen ander dat de schoonmaak van trappenhuizen en hallen van essentieel belang is voor een representatieve uitstraling van een object. Daarnaast is de schoonmaak ook een must om de bewoners in een schone, veilige omgeving in harmonie met elkaar te kunnen laten leven. Voor woningbouwcorporaties, VvE’s en bedrijven dragen wij zorg voor de schoonmaak. Dit vraagt om een goede communicatie met de bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning. Door onze jarenlange ervaring maken wij dit waar en is H3-Cleaning een graag geziene gast in appartementencomplexen en trappenhuizen. We leveren hoge kwaliteit VvE schoonservice en dat tegen zeer scherpe tarieven.

VvE Schoonmaakbedrijf

Woont u in een flatgebouw of een appartementencomplex? Dan maakt u gebruik van openbare ruimtes. Een goede uitstraling van dergelijke gebouwen begint bij schone portieken, hallen en trappenhuizen. Deze vormen het hart van het gebouw. Iedereen beweegt zich de hele dag door deze publieke ruimtes. Het is dan ook belangrijk dat deze regelmatig goed onder handen worden genomen. H3-Cleaning staat graag voor u klaar. Schone portieken, trappenhuizen en hallen zorgen ervoor dat de bewoners met elkaar in harmonie en in een veilige en schone omgeving kunnen wonen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wat is VvE schoonmaak?

VvE staat voor vereniging voor eigenaren. Als u deel uitmaakt van een VvE, dan valt periodieke schoonmaak van openbare/gemeenschappelijke ruimtes hier ook onder. Aangezien het van belang is dat deze VvE schoonmaak professioneel gebeurt, wordt dit vaak uitbesteed aan een professioneel schoonmaakbedrijf.

Wij van H3-Cleaning hebben jarenlange ervaring met VvE schoonmaak en nemen deze klus graag uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende service, zijn wij van H3-Cleaning een graag geziene gast als het draait om trappenhuizen en appartementencomplexen.

VvE cleaning vraagt om duidelijke afspraken, goede communicatie en een strakke planning. Wij reinigen uw trappenhuizen, hallen, portieken en appartementencomplex op een professionele manier zodat iedereen in het gebouw in een nette en veilige omgeving woont.

H3 Cleaning staat voor professionele VvE schoonmaak voorzien van goede, klantvriendelijke service, kwaliteit en een scherpe prijs!

Waarom VvE schoonmaak?

De trappenhuizen, hallen en portieken kunt u beschouwen als het visitekaartje van uw gebouwen. Of de ruimtes nu worden verhuurd voor kantoordoeleinden of voor woondoeleinden, het is van uiterst belang dat deze er altijd verzorgd op staan.

Als u of uw huurders klanten ontvangen in dit gebouw, dan gelden de portieken zeker als uw visitekaartje. Klanten zien graag een nette omgeving.

Ditzelfde geldt voor huurders of kopers van een appartement in uw gebouw. Bij een bezichtiging wordt er zeker niet alleen gelet op het huis of appartement zelf. De omgeving is minstens net zo belangrijk. Mocht u een huis of kantoorpand willen verhuren in een rommelige ruimte, dan zal dit waarschijnlijk geen succes opleveren.

De voordelen van VvE schoonmaak

Uw appartementencomplex, flatgebouw, portiek of hallen altijd netjes? H3-Cleaning zorgt ervoor! Schakel de experts van H3-Cleaning in om zorg te dragen voor de openbare ruimtes in uw gebouw(en).

Vertrouw op onze expertise om deze klus eenmalig of regelmatig uit te voeren.

De hallen en portieken van een gebouw worden veel gebruikt en worden dan ook snel vuil. Om de harmonie in het gebouw te behouden en om ervoor te zorgen dat iedereen in een schone, nette en veilige omgeving woont of werkt vertrouwt u op H3-Cleaning.

Naast het feit dat het voor de gebruikers van het gebouw van belang en fijn is dat alles altijd netjes wordt gehouden, is het ook goed voor de waarde van het gebouw. Een H3-Cleaning onderhouden appartementencomplex of trappenhuis zorgt voor een fijne, schone en veilige omgeving.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!