Vloer laten verwijderen?

Een vloer verwijderen is geen gemakkelijke opgave. Daarom doe je dit het liefst niet zelf, maar laat je dit doen door een specialist. Er zitten veel voordelen aan het werken met echte vakspecialisten. Natuurlijk gaat het sneller en wordt het werk beter gedaan. Je kan er zeker van zijn dat de vloer keurig wordt verwijderd en dat er geen sporen achterblijven (afhankelijk van de ondergrond). Bovendien biedt H3-cleaning het verwijderen van alle soorten vloeren aan ongeacht de afmeting of soort. Buiten dat bieden wij ook aanvullende diensten aan zoals het egaliseren na vloerverwijdering, het afvoeren van afval of het volledig verwijderen van lijmresten. Op deze pagina kan je alles lezen wat H3-Cleaning biedt als het gaat om vloer verwijderen.

Een vloer netjes verwijderen

Het moeilijkste aan een vloer verwijderen is dat deze vaak vastgelijmd of op een andere manier gehecht is. Daarom is het werken met een specialist op dit gebied ook zo belangrijk. Wanneer je met een expert werkt, dan weet je dat de juiste middelen en gereedschappen worden gebruikt. Op die manier is het dan dus ook mogelijk om de gehele vloer netjes te verwijderen. Zonder sporen achter te laten en zonder schade te maken. De ondervloer is daarmee direct klaar om opnieuw gebruikt te worden voor de nieuwe vloer die je in huis wilt leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

PVC vloer verwijderen

Als het gaat om een PVC vloer verwijderen, dan is H3-Cleaning de specialist die je hiervoor in de arm moet nemen. Het is namelijk veel gemakkelijker om dit met de daarvoor bestemde machine te doen. Wie zelf een PVC vloer wil verwijderen, moet met een föhn op de knieën gaan en boekt dan vaak nog geen goede resultaten. Wanneer H3-Cleaning ermee aan de slag gaat, wordt er met de juiste machines gewerkt. We zorgen ervoor dat de vloer snel loskomt van de ondergrond en dat het PVC snel afgevoerd kan worden.

Houten vloer verwijderen

Een houten vloer verwijderen is relatief gemakkelijk. Dat neemt niet weg dat het wel werk voor specialisten is. Ook daarvoor schakel je dus H3-Cleaning in. Natuurlijk kan je zelf met een koevoet de verschillende houten delen los trekken van de laminaat of parket vloer. Echter, het is veel beter om specialisten met kennis en ervaring het juiste gereedschap in te schakelen. Een vloer verwijderen met daarvoor bestemd gereedschap zorgt bovendien voor het beste eindresultaat zonder gebreken. Het is daarnaast zeer belangrijk om de juiste beschermingsmiddelen te dragen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Een houten vloer verwijderen kan best wat gevaren met zich meebrengen. H3-Cleaning weet precies waar op gelet moet worden.

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen in huis of op kantoor? Ook dan schakel je H3-Cleaning in. Om de vloerbedekking te verwijderen, moet het vaak in stukken gesneden worden. Dat moet met een scherp mes gebeuren. H3-Cleaning zorgt ervoor dat de vloerbedekking snel en vakkundig verwijderd wordt. Zo ben je zeker van een mooi opgeleverde vloer die vrij is van vloerbedekking. Dit geldt niet alleen voor de vloer, maar ook voor de trap.

Vloertegels verwijderen

Een vloer verwijderen wordt uitdagender wanneer deze nog steviger vast zit. Vloertegels zijn vaak gelijmd en soms zelfs gestort. Dat betekent dat er ook het nodige hak- en breekwerk bij komt kijken. Het is aan te raden dit door een specialist te laten doen vanwege het gereedschap en de ervaring die hiervoor benodigd zijn. Zeker bij het verwijderen van materialen zoals vloertegels is het belangrijk om te zorgen dat alles echt netjes losgehakt en opgeruimd wordt.

Tapijt verwijderen

Als het om een vloer verwijderen gaat, dan kan het natuurlijk ook over een tapijt verwijderen gaan. Dit soort materiaal wordt vaak gelijmd. De werkwijze daarvoor valt eigenlijk uiteen in twee zaken. In de eerste plaats is het zaak om de lijm op een goede manier los te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het tapijt zelf los te krijgen. Dat gebeurt vaak door het in repen te snijden. Zowel het werken met de machines voor de lijm, als het scherpe mes hanteren is beter in handen bij een echte expert op dit gebied. Dit maakt het gemakkelijker.

Gietvloer verwijderen

Een gietvloer verwijderen is bij uitstek het soort werk om aan H3-Cleaning over te laten. Dat komt doordat deze vloer zo stevig aan de ondervloer vastzit, dat het eigenlijk niet mogelijk is om dit eigenhandig te verwijderen zonder de ondervloer te beschadigen. Terwijl het juist zo belangrijk is dat de ondervloer goed intact blijft. Daar is dus echt professioneel werk voor nodig. Het gaat dan niet alleen om het gebruik van professioneel gereedschap. Het gaat vooral ook om kunde en inzicht. Een expert die vaak dit soort vloeren aanpakt kan dat bieden. Dit is een belangrijk voordeel te noemen.

Plavuizen verwijderen

Ook voor plavuizen verwijderen geldt ongeveer hetzelfde als bovenstaande. H3-Cleaning is de expert die de kennis en het inzicht heeft. Daarbij komt dan ook nog eens dat het niet gemakkelijk is om de plavuizen los te krijgen zonder schade. Daar zijn professionele hulpmiddelen bij nodig. Daarom is het simpelweg niet aan te raden om dit zelf te doen. Het werkt veel beter wanneer de kenner dit doet. Het gaat dan snel, zonder schade en alles wordt keurig opgeleverd om er weer mee aan de slag te gaan voor een nieuwe vloer.

Kurkvloer verwijderen

Een kurkvloer verwijderen moet gebeuren met behulp van een mes. Zo zijn er repen te snijden. Vervolgens moet dan met een plamuurmes of vergelijkbaar stuk gereedschap alles netjes los getikt worden van de vloer. Dit komt doordat het kurk eraan gelijmd zit. Dit kan best lastig zijn, want als het kurk scheurt, dan blijven er sporen achter op de vloer. Dit is wel relatief gemakkelijk te voorkomen. Daarvoor neem je namelijk gewoon H3-Cleaning in de arm. Het is dan heel simpel mogelijk om de hele vloer netjes los te krijgen. Die kan dan ook direct goed worden afgevoerd. Zoals dat ook voor alle andere vloersoorten geldt.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!