Bedrijfspand onderhouden

De hygiëne van uw bedrijfspand is een van de onderdelen die hoog staan op de prioriteitenlijst. Door het goed onderhouden van uw bedrijfspand creëert uw een prettige, plezierige en veilige werkomgeving voor medewerkers. Daarnaast maakt het een representatieve indruk op klanten en bezoekers. Echter is het onderhouden van uw bedrijfspand geen eenvoudige klus maar verdient de nodige kennis en aandacht om tot het gewenste resultaat te komen. Bij H3-Cleaning bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig facilitaire dienstverlening. Wij kunnen elke omgeving schoonhouden ongeacht hoe diep het vuil is ingetrokken. Nadat we uw omgeving verlaten hebben ziet alles er hygiënisch uit zoals het hoort te zijn. Zo kunnen wij zowel uw schoonmaakonderhoud als Glasbewassing verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Duidelijkheid en communicatie

We hechten veel waarde aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. U wilt immers een schoonmaakbedrijf hebben dat de gemaakte afspraken en kwaliteit na zal komen. Wij zullen geen uitspraken doen die wij niet na kunnen komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast vindt onze selectie van het personeel plaats na aanlevering van een V.O.G verklaring. Hieruit vervolgen wij de selectieprocedure die toegesneden is aan uw pand.
Verder controleren wij door middel van een inzichtelijke tijdsregistratie regelmatig de gewerkte uren zoals afgesproken is.

Na dit proces wordt er een schoonmaker en een kwaliteitsmanager aan uw pand toegewezen. De kwaliteitsmanager zorgt ervoor dat de kwaliteit wordt geleverd die afgesproken is. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van DKS-formulieren om zo stapsgewijs ieder aspect te kunnen controleren dat afgesproken is. De kwaliteitsmanager is tevens uw eerste aanspreekpunt om zo korte communicatielijnen te behouden.

Scherpe tarieven tegen een hoge kwaliteit

H3-Cleaning is een voorstander op het gebied van efficiëntie en flexibiliteit. Efficiëntie binnen de schoonmaak zorgt er voor dat minder tijd of middelen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Zo gebruiken wij onder andere efficiënte werkschema’s, efficiëntere materialen, tijdsregistraties en tot slot een goed inkoopbeleid wat ervoor zorgt dat wij in veel gevallen tot het beste resultaat komen binnen de grenzen van uw budget.

Wij faciliteren het schoonmaakonderhoud voor:

 • Kantoor & bedrijfsruimtes
 • VVE’S
 • Onderwijsinstellingen
 • Kinderdagverblijven
 • Zorginstellingen
 • Evenementen locaties
 • Winkelcentra
 • Horecalocaties
 • Sport & Fitnessruimte
 • Bouwlocaties/keten
 • Industriële schoonmaak

H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!