Mutatiewoningen

Mutatiewoningen dienen snel en netjes te worden gesloopt. Deze woningen staan vaak in woonwijken waarbij er niet veel overlast moet worden gemaakt. Daarom voeren onze bekwaamde specialisten het sloopwerk gedegen en professioneel uit om zo min mogelijk geluidsoverlast te creëren voor de omwonenden. Zo ontzorgen wij u en uw buren graag! H3-Cleaning verricht al het sloopwerk dat nodig is. Onder slopen wordt bij ons niet verstaan met grof geweld een gebouw naar de vlakte halen, maar op een bekwame, verantwoordelijke en doordachte manier te werk te gaan. Zo stellen we voor iedere sloop klus een identiek gedetailleerd en kosten besparend plan op waarbij een gedegen calculatie en werkvoorbereiding wordt door verwerkt in het plan. Op deze manieren komen er geen valkuilen te pas en is het mogelijk om zo veel mogelijk resultaat te halen tegen een zo goed kostenbesparend mogelijke manier.

Sloopwerk mutatiewoningen

Mutatiewoningen staat vaak in woonwijken, waar meerdere sociale huurwoningen staan. Het is dan ook belangrijk dat alles zo snel, maar ook zo netjes mogelijk gebeurt. Bij voorkeur, gebeuren deze werkzaamheden op een manier, dat dit zo min mogelijk overlast voor de eventuele andere omwonenden creëert. Zodat er zo min mogelijk mensen last hebben van het sloopwerk van de mutatiewoning. Wij staan u hier graag in bij. Onze experts weten precies hoe ze deze klussen aan moeten pakken. Uw klus wordt geklaard op een verantwoorde manier, maar ook op een manier dat er zo min mogelijk overlast wordt veroorzaakt, voor eventuele omwonenden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!