Portiek onderhouden

De portiek vormt een onderdeel van de leefomgeving. Logischerwijs wilt u deze dan ook net zo schoon en netjes houden als de rest van het pand. H3 cleaning kan u hierbij helpen! Wij verzorgen graag het onderhoud van uw portiek. Wij kunnen deze klus eenmalig uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw portiek periodiek door ons te laten onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw portiek(en) er altijd netjes op staan. Immers is dit over het algemeen het eerste wat men ziet als ze het gebouw betreden. U zou het in sommige gevallen zelfs kunnen beschouwen als het visitekaartje van uw pand.

Portiek schoonmaak

Ons team heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken en onderhouden van verschillende portieken. Hierbij kunt u denken aan een flatgebouw met residentiële woningen, maar ook een bedrijfspand zoals bijvoorbeeld een kantoorgebouw. Wilt u meer weten over portiekonderhoud? Hieronder leest u wat het precies inhoudt en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wat is portiekonderhoud?

Onder portiekonderhoud verstaan wij onder andere het schoonhouden van de trappenhuizen, de entrees, openbare ruimtes en liften. Ook de glazen zullen netjes en blinkend achter worden gelaten. Heeft uw gebouw liften? Dan nemen wij deze uiteraard ook mee in ons grondige en professionele portiekonderhoud. Het ervaren team van H3-Cleaning is pas tevreden als u dit bent, en eerder zullen zij uw portiek niet opleveren. Verwelkom uw bewoners of bezoekers in een schoon pand, met H3-Cleaning.

Onderhouden portiek

Een eerste indruk kunt u immer slechts eenmalig maken. Onze ervaren medewerkers van H3 Cleaning zorgen er dan ook graag voor, dat deze eerste indruk, onvergetelijk wordt. Niet alleen een schoon, maar ook een net en onderhouden portiek. Dit is fijn voor de eventuele bewoners, maar ook voor bezoekers is dit erg fijn. Het ervaren team van H3 Cleaning is pas tevreden als de bewoners en of bezoekers van het pand, in een frisse en vooral schone omgeving kunnen leven.

Waarom portiekonderhoud?

Een portiek is meestal het visitekaartje. Of het nu gaat om een flatgebouw of bijvoorbeeld een bedrijfspand. U wilt natuurlijk dat dit er netjes uitziet. Ons ervaren team kan u hierin bijstaan. Wij zorgen ervoor dat uw portiek(en) en weer, of altijd netjes uitzien. Zo kunt u altijd de beste eerste indruk achterlaten. Of dit nu gaat om een potentiële nieuwe huurder, of (potentieel) zaken contact.

 

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!