Bouwschoonmaak bij bouwlocaties en bouwketen

Bouwlocaties en bouwketen zijn plekken waar tijdens het proces veel vuil los komt en dit zich kan uitspreiden in de nabije omgeving. H3-Cleaning verzorgt de bouwschoonmaak voor nieuwbouw, renovaties en verbouwingen. Onze gekwalificeerde schoonmaakmedewerkers met jarenlange ervaring weten hoe ze met zulke omstandigheden moeten omgaan en waar ze het vuil kunnen schoonmaken of/en afvoeren. De bouwschoonmaak kan plaatsvinden zowel tijdens als na het bouwproces. Daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd om conform de veiligheidseisen het bouwterrein te kunnen betreden en onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Verder zal het geheel in overeenstemming met de gestelde wetgeving plaatsvinden.

Materiaal bouwschoonmaak

Ons team beschikt slechts over de juiste en beste schoonmaakmiddelen en materialen om uw bouwlocatie of bouwketen schoon en netjes te kunnen houden. Tegen het eind van het bouwproces dienen de woningen te worden opgeleverd. Hiervoor dienen de woningen eenmalig schoongemaakt te worden voor de oplevering plaats te vindt, omdat veel stof en vuil door het bouwproces verspreid zijn in de woning. H3-Cleaning faciliteert hiervoor ook een opleveringsschoonmaak waardoor na de schoonmaak de woningen direct schoon betreedbaar zijn en de sleutels netjes kunnen worden afgegeven aan de desbetreffende partijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wij faciliteren de volgende onderdelen in de bouw:

  • Schoonmaakonderhoud bouwketen
  • Bezemschoon afleveren bouwlocatie
  • Opleveringsschoonmaak
  • Inzetten van opruimers
  • Glasbewassing binnen- en buitenzijde
  • Schoonmaken conform bestek
H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!