Bouwschoonmaak bij bouwlocaties en bouwketen

Bouwschoonmaak kan plaatsvinden tijdens of na het bouwproces. De schoonmaak hoeft niet alleen op een groot bouwterrein te zijn, maar kan ook bij particulieren thuis. Bent u aan het verbouwen, komen we graag langs voor een bouwschoonmaak. Bouwlocaties en bouwketen zijn plekken waar tijdens het proces veel vuil los komt en dit zich kan uitspreiden in de nabije omgeving. H3-Cleaning verzorgt de bouwschoonmaak voor nieuwbouw, renovaties en verbouwingen. Onze gekwalificeerde schoonmaakmedewerkers met jarenlange ervaring weten hoe ze met zulke omstandigheden moeten omgaan en waar ze het vuil kunnen schoonmaken of/en afvoeren. Daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd om conform de veiligheidseisen het bouwterrein te kunnen betreden en onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Verder zal het geheel in overeenstemming met de gestelde wetgeving plaatsvinden.

Materiaal bouwschoonmaak

Ons team beschikt over de juiste en beste schoonmaakmiddelen en materialen om de bouwschoonmaak op locatie te kunnen uitvoeren. Tegen het eind van het bouwproces dienen de woningen te worden opgeleverd. Hiervoor dienen de woningen eenmalig schoongemaakt te worden voor de oplevering plaats vindt, omdat veel stof en vuil door het bouwproces verspreid zijn in de woning. H3-Cleaning faciliteert naast de bouwschoonmaak ook een opleveringsschoonmaak. Na de schoonmaak van de woningen, zijn deze direct schoon te betreden en de sleutels kunnen netjes worden afgegeven aan de desbetreffende partijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wij faciliteren de volgende onderdelen in de bouw:

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!