Vloer onderhouden

Uw vloer wordt dagelijks belast. Niets slijt daarom ook zo snel als een vloer in een woning waardoor dit leidt tot flinke kosten bij het vervangen van uw vloer. U kunt echter de levensduur van uw vloer verlengen door het professioneel en tijdig toepassen van vloeronderhoud aan uw vloer. Hierdoor zal niet alleen de levensduur aanzienlijk toenemen maar zal verder een zeer representatieve indruk worden achtergelaten op uw gasten wanneer zij bij u over de thuis komen. H3-Cleaning is in vloeronderhoud gespecialiseerd en is bekend met alles soorten vloeren zoals hout tot kunststof of van harde vloeren tot zachtere materialen.

Waarom vloeronderhoud door H3-Cleaning?

H3-Cleaning is gespecialiseerd op het gebied van vloeronderhoud. Zo gebruiken wij enkel milieuvriendelijke reinigingsmethoden die zeer effectief zijn om het gewenste resultaat te bereiken zonder dat er een hoge ph-waarde bij komt kijken. De ph-waarde refereert naar de zuurtegraad van de middelen die worden toegepast. Dit gebeurt helaas vandaag de dag nog wel eens door enkelen waardoor uw vloer voor het oog schoon lijkt maar de beschermlaag er af en uw vloer naarmate de tijd viezer zal ogen dan het was, omdat het vuil in de toekomst dieper zal intrekken in uw vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan! Voor zowel zakelijk als particulier

Wij reinigen, conserveren, polijsten en herstellen diverse vloersoorten waarbij we door onze jarenlange kennis u de mogelijkheid geven dat wij u van een advies voorzien bijpassend aan uw budget en de eisen van het materiaal.  Indien u van plan bent te renoveren kunnen wij u tevens ook adviseren over de naar uw wens best passende materialen met bijbehorende onderhoud.

Wij behandelen de volgende vloersoorten:

  • Houten vloeren
  • Zachte vloerbedekking
  • PVC vloeren
  • Polyurethaan (giet), Epoxy en betonvloeren
  • Rubberen vloeren
  • Linoleum en Marmoleum vloeren
  • Marmer en ander soort natuursteen
  • Stenen vloeren
H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!