Een tijdelijk personeelstekort kan erg vervelend zijn en soms zelfs grote gevolgen hebben. In sommige gevallen kan het probleem niet worden opgelost en dit is voor alle betrokken partijen erg vervelend.

Wij, van H3 cleaning snappen dit als geen ander en schieten u daarom dan ook graag te hulp. Wij hebben een groot team behulpzame, vriendelijke professionals die graag met u meedenken.

Tijdelijk (schoonmaak)personeel nodig?

Soms loopt het gewoon even niet zoals het hoort en dat kan voor vervelende situaties zorgen. H3 staat graag voor u klaar om u met (tijdelijk) personeelstekort te helpen. Wij kunnen u voorzien van verschillende ervaren medewerkers, die op verschillende gebieden inzetbaar zijn.

Zo kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van hand- en spandiensten, maar kunnen wij ook personeel voor uw spoelkeuken verzorgen zodat uw gasten weer van blinkende borden kunnen eten. Heeft u een beheerder voor uw pand nodig? Ook dit kan H3 Cleaning geheel voor u verzorgen, op korte termijn.

Waarom kiezen voor H3 Cleaning?

Ons ervaren team staat al vele jaren voor u klaar om oplossingen te bieden of om u hierin in bij te staan. Wij kunnen dankzij onze lange ervaring en groot team professionals, snel inspelen op uw probleem of vraag en hierin dan ook snel handelen.

Ons personeel is ervaren en voorzien van de nodige papieren om u (tijdelijk) te ondersteunen binnen uw bedrijf of bij uw opdracht.

Neem gerust contact met ons oplossingsgerichte team op. Zij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

H3-Cleaning
5

Super goede service en vriendelijke medewerkers! Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de service van H3 cleaning!

H3-Cleaning
5

Fijn personeel, top werk geleverd!

H3-Cleaning
5

Heel tevreden over H3 Cleaning! Vloerbedekking verwijderd op twee verdiepingen en twee trappen. Vriendelijk en servicegericht. Goede naservice.

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht en omstreken schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!