Heeft u iemand nodig voor allerlei soorten klusjes, dan kunt u bij ons terecht voor hand- en spandiensten.

H3 Cleaning staat niet alleen voor u klaar als het om schoonmaakwerkzaamheden gaat! Heeft u tijdelijk behoefte aan iemand die u bijstaat in verschillende soorten klussen, dan kunt u een beroep doen op ons hand- en spandiensten personeel.

Medewerkers uit ons hand- en spandiensten team staan snel voor u klaar en kunnen u bijstaan bij verschillende soorten werkzaamheden. Wij hebben een groot, ervaren team en hierdoor kunnen wij op al uw hulpvragen inspelen en snel beschikbaar zijn.

Hand- en spandiensten H3 Cleaning

Soms is er behoefte aan algemene hulp, zonder dat je hier echt een specifieke naam aan wil geven zoals verhuizen. Misschien moet er ook worden opgeruimd, moet er iets worden opgehangen of moet er nog iets goed worden schoongemaakt. In dit geval zou u een beroep kunnen doen op een van onze hand- en spandiensten medewerkers.

Onze medewerkers zijn vakkundig en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen zij verschillende klusjes voor u aanpakken en u bij uiteenlopende dingen een helpende hand bieden.

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord om met u mee te denken.

H3 Cleaning maakt het compleet

H3 Cleaning staat garant voor service, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid. Wij kunnen hand- en spandiensten voor onze rekening nemen en dus allerlei soorten klussen uit handen nemen. Hiernaast kunt u voor vele andere diensten een beroep doen op H3 Cleaning.

Neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!