Duurzame werkwijze
Zakelijk als particulier
De betrouwbare specialist
Persoonlijk en betrokken

Vloeronderhoud

Vloeren in bedrijfspanden worden dagelijks belast. Niets slijt daarom ook zo snel als een vloer in een gebouw waardoor dit leidt tot flinke kosten bij het vervangen van uw vloer. U kunt echter de levensduur van uw vloer verlengen door het professioneel en tijdig toepassen van vloeronderhoud aan uw bedrijfsvloer. Hierdoor zal niet alleen de levensduur aanzienlijk toenemen maar zal verder een zeer representatieve indruk worden achtergelaten op uw gasten. H3-Cleaning is in vloeronderhoud gespecialiseerd en is bekend met alles soorten vloeren zoals hout tot kunststof of van harde vloeren tot zachtere materialen.

Waarom H3-Cleaning?
H3-Cleaning is gespecialiseerd op het gebied van vloeronderhoud. Wij reinigen, conserveren, polijsten en herstellen diverse vloersoorten waarbij we door onze jarenlange kennis u de mogelijkheid geven dat wij u van een advies voorzien bijpassend aan uw budget en de eisen van het materiaal. Dit kunnen wij verwerken in een meerjarig onderhoudsplan. Indien u van plan bent te renoveren kunnen wij u tevens ook adviseren over de naar uw wens best passende materialen met bijbehorende onderhoud.

Verder is H3-Cleaning een voorstander van duurzaamheid en efficiëntie. Zo gebruiken wij enkel milieuvriendelijke reinigingsmethoden die zeer effectief zijn om het gewenste resultaat te bereiken zonder dat er een hoge ph-waarde bij komt kijken. De ph-waarde refereert naar de zuurtegraad van de middelen die worden toegepast. Dit gebeurt helaas vandaag de dag nog wel eens door enkelen waardoor uw vloer voor nu schoon lijkt maar de beschermlaag er af is door te hoge zuurgraden. Naarmate de tijd zal uw vloer viezer ogen dan het was, omdat het vuil in de toekomst dieper zal intrekken in uw vloer.

Wij behandelen de volgende vloersoorten:

  • Houten vloeren
  • Zachte vloerbedekking
  • PVC vloeren
  • Polyurethaan (giet), Epoxy en betonvloeren
  • Rubberen vloeren
  • Linoleum en Marmoleum vloeren
  • Marmer en ander soort natuursteen
  • Stenen vloeren

 

 

 

 

Wat klanten over ons vertellen

Een greep uit een aantal tevreden klanten!