Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel voor de spoelkeuken? Dan bent u op het juiste adres aangekomen.

De keuken is het hart van het restaurant. Het is de kern van het restaurant en de kern moet altijd goed zijn. U weet als geen ander dat de keuken altijd schoon dient te zijn. Het kan dan ook enorm vervelend zijn als u zonder spoelkeukenpersoneel komt te zitten. H3 staat voor u klaar!

Heeft u tijdelijk extra hulp nodig of bent u op zoek naar spoelkeukenmedewerkers om uw bedrijfskeuken met regelmaat een dieptereiniging te geven? H3 staat voor u klaar!

Spoelkeukenpersoneel via H3 Cleaning

H3 cleaning levert ervaren en gemotiveerd personeel. Wij handelen in opdracht van restaurants en cateraars en zorgen ervoor dat uw bedrijfskeuken, brandschoon en glimmend wordt achtergelaten.

Wij hebben een ruim team aan ervaren spoelkeukenmedewerkers waardoor wij altijd snel kunnen handelen en per direct iemand beschikbaar kunnen hebben voor uw spoelkeuken.

De spoelkeukenmedewerkers staan garant voor vriendelijke service en een brandschone keuken. Onze medewerkers zullen altijd snel en effectief te werk gaan zodat uw keuken en vaat er snel weer glimmend bij staan.

H3 voor al uw cleaning werkzaamheden

Naast het verzorgen van personeel voor onder ander uw spoelkeuken, kunnen wij ook vele schoonmaakwerkzaamheden voor onze dienst nemen.

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u vriendelijk te woord en denken graag met u mee.

H3-Cleaning
5

Enorm tevreden met het eindresultaat! Mijn bank laten reinigen en het was gelijk weer als nieuw en ruikt nu weer lekker fris!! Dikke aanrader! En enorm lief personeel!

Service: Standaardschoonmaak

H3-Cleaning
5

Positief: Kwaliteit

Wederom weer zeer tevreden over de schoonmaakdiensten van H3-Cleaning. Personeel zoals altijd vriendelijk en meedenkend.

Service: Kantoor- en werkplekreiniging

H3-Cleaning
5

Service: Intensieve schoonmaak
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

H3-Cleaning Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of woning? H3-Cleaning biedt in de hele provincie Utrecht schoonmaak- en bedrijfsdiensten aan. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat bij u op locatie!